Tv-ajánló

2024.04.13. 17:00

Lucy a drog hatására szuperképességeket szerez

Lucy a drog hatására szuperképességeket szerez.

Farkas Eszter

A film főszereplője, Scarlett Johansson (Fotó: Shutterstock)

Ammenyiben egy lenyűgöző képregény stílusú, elgondolkodtató sci-fi, fantasy és igen zajos akciófilm egyvelegére vágyunk, úgy mindenképp érdemes megnézni Luc Besson Lucy-ját. Persze készüljünk fel, hogy egy ilyen film tele van nagyon erőszakos jelenetekkel, csatákkal, és izgalmakkal, de valljuk be őszintén az eredmény igencsak szórakoztató lett. Lucy (Scarlett Johansson) egy okos, temperamentumos főiskolai hallgató, aki hirtelen belekeveredik egy szörnyű helyzetbe: ugyanis egy droggal és emberkereskedelemmel foglalkozó banda kapja el.

Miután megverik, a szervezetében a CPH4 nevű drog szabadul fel, amitől az agya maradandóan megváltozik. Lucy a hihetetlen szintetikus drog hatására újra életre kel, szuperképességeket kap, lélegzetelállító erőt, gyors gyógyulást és mindemellett elképzelhetetlen változásokon megy keresztül. A drog akkor kezd el szivárogni a testébe, amikor hasba rúgják és ennek hatására kezdi el használni agyának több mint tíz százalékát, aminek köszönhetően rájön, hogy kevesebb mint 48 órája van hátra.

Az új képességeitől hajtva Lucy bosszút forral. A bandát kezdi keresni miután visszatérnek emlékei, és eszébe jut annak az embernek az arca, aki miatt ilyen helyzetbe került. Útközben, Lucy megtalálja az egyetlen tudóst, Norman professzort (Morgan Freeman), aki segíthet neki. Vajon lesz még ideje arra, hogy bosszút álljon? Ma este kiderül a TV2 csatornáján.

Lucy - TV2 - szombat 21:40

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában