TV-ajánló

2024.04.10. 18:00

Halálos szándékú emberek

Az ismerős gonosz című amerikai dokumentumfilm-sorozat rejtélyes bűnügyi eseteket tár a nézők elé.

Brunner Mónika

A halálos szándékú emberek sosem fedik fel titkaikat (illusztráció)

Forrás: Shutterstock

Olyan embereket mutat be, akik látszólag rendes, tisztességes emberek, ám valójában, a színfalak mögött halálos szándékúak, ártanak a környezetüknek.  A műsorban családtagokat és barátokat is meghallgatnak arról, hogy mit éltek át az ártó szándékú szeretteik, ismerőseik miatt. 

A program 2011 nyarán debütált és egyike volt annak az öt új krimi dokumentumfilm-sorozatnak, amelyet akkoriban mutattak be az Investigation Discovery (ID) amerikai kábeltelevíziós csatornán. A műsort három évadon keresztül sugározták, az utolsó epizód 2013 végén került adásba. 

A Viasat2 szerdán egymás után két adást is műsorára tűzött. Az első címe: A tekintet ölhet. Az este nyolc órakor kezdődő történetben egy férfi, Dewayne Barrentine örül a szerencséjének, hogy egy gyönyörű nő került az életébe. Ám az érzéki Tausha Fieldsnek szörnyen sötét múltja van, amely hamarosan utol is éri.

Az este kilenc órakor kezdődő adás címe: Menekülő élet. Egy titkokkal teli családról szól, amelyben az egykori gyerek rájön, hogy egész gyerekkorát hazugságban töltötte, az édesapja elítélt gyermekgyilkos volt.

Az ismerős gonosz, dokureality-sorozat, II/8. rész, Viasat2, 20 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában