Tv ajánló

2024.04.07. 17:00

Őrült, dilis filmet ajánlunk estére

Az Őrült, dilis szerelem című, 2011 őszén bemutatott amerikai romantikus vígjátékban Ryan Gosling hihetetlen sármja viszi a vállán a filmet.

Teol.hu

Ryan Gosling, a film egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

A negyvenes, unalmas, középkorú pasas Cal (Steve Carell) ideális élete összeomlik, amikor a felesége, Emily (Julianne Moore) váratlanul bejelenti, hogy van valakije, és válni akar. Hirtelenjében nagyon egyedül találja magát, de a legrosszabb, hogy elfelejtette, hogy kell randizni. 

A környékbeli bárban próbálkozik, ahol találkozik a nőfaló Jacobbal (Ryan Gosling) átérzi a helyzet súlyosságát. Az elképesztően jóképű, magabiztos, sikeres srác (Ryan Gosling) valamiért úgy dönt, hogy felkarolja a vadidegen lúzer fickót és végre férfit farag belőle. Csakhogy közben a srác, akinek eddig csak csettintenie kellett, hogy felszedjen valakit – rendszerint egyetlen mondat is elég volt –, találkozik egy lánnyal (Emma Stone), aki más, mint a többiek, és aki, bár láthatóan odavan érte, nem adja olyan könnyen magát.

Őrült, dilis szerelem, Viasat3, vasárnap 21.00

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában