kézilabda

2018.04.25. 17:44

Mindketten korosztályos ellenféltől kaptak ki

Berg Sándor

Női NB II, Dél-nyugati csoport, 19. forduló

Tam-Bau Tamási KC–Siófok KC U21 24–32 (15–17). Tamási: János F. – Sákovics B. 1, SEEMANN 2, Sere 5, SÁKOVICS K. 5, MÉSZÁROS F. 9 (3), Fölker 1. Csere: Kajdi I. (kapus), Farkas E. 1, Nagy S., Kajdi K., Ribányi.

Az első játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, s mindkét csapat védekezése hagyott kívánnivalót maga után. Egy ötperces rövidzárlattal a vendégek tettek szert minimális előnyre a szünetig.

A fordulás után kijött a Tamási egész éves „hibája”, a fokozatosan elfáradó hazaiak nem tudták tartani a lépést a siófoki fiatalokkal. Csak faragni tudtak tízgólos hátrányukból.

Varga László, a Tamási edzője: – A mérkőzés jól jellemezte a helyzetünket. A hozzáállással nem volt gond, de ennyi volt a lányokban.

Tolna KC–Kozármisleny U21 32–34 (14–17). Tolna KC: Tancz – Izsák, PÁSZTOR K. 5, CSAJKÓ 10, LENGYELFALUSY 5, GÁL 7, Gaál 2. Csere: Majsai (kapus), László 3, Szauter, Bakó.

Többször is volt lehetősége a Tolnának az egyenlítésre, de a kritikus pillanatokban nem tudtak eléggé koncentrálni.

Gálné Vígh Zsuzsanna, a Tolna edzője: – Gratulálok a lányoknak a remek mérkőzésért és a csapatmunkáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!