labdarúgás

2018.07.12. 14:15

Egy csoportban a Paks és az UFC

Balázs László

Az MLSZ versenybizottsága elkészítette a 2018–2019-es NB III-as focibajnokság csoportbeosztását. Ezúttal is három csoportban (Nyugat, Közép, Kelet) zajlanak majd a küzdelmek, mindegyik csoportban tizenhat együttes csatázik a helyezésekért és az érmekért.

Tolna megye mindkét NB III-as együttese, a Szekszárdi UFC és a Paksi FC II is a Közép csoportba került. Újoncként Bács-Kiskun megye bajnoka, a Kecskeméti LC, valamint a Pest megyei első osztály aranyérmese, a Taksony SE csatlakozott a mezőnyhöz.

Az NB II-ből a kiesett Szeged 2011 csapatát is ide sorolta a versenybizottság, illetve a visszalépések miatt a kiesett Hódmezővásárhely FC is lehetőséget kapott, hogy az NB III-ban maradhasson. A Tolna megyei bajnok Tolna VFC nem vállalta a harmadosztályt.

A Közép csoport mezőnye Bp. Honvéd-MFA, Dunaújváros, FC FC Dabas, Hódmezővásárhely FC, Iváncsa, Kecskeméti LC, Kozármisleny FC, Makó FC, Paksi FC II, Pécsi MFC, Rákosmente KSK, Szeged 2011 Grosics Akadémia, Szekszárdi UFC, Szentlőrinc SE, SZEOL SC, Taksony SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!