Díjazás

2018.12.07. 08:57

Elismerték a teljesítményüket

Rónai Gábor

Fotó: Beküldött kép

Első ízben, de hagyományteremtő céllal rendezett sportgálát a Bátaszéki SE. Amióta új, menedzser szemléletű elnökség irányítja az egyesületet, az a cél, hogy kellő rangra emeljék a sportolók méltatását és a támogatókkal való kapcsolattartást.

„Az összefogás és a támogatások sokasága olyan méreteket öltött Bátaszéken, ami lehetővé teszi azt, hogy labdarúgóink a megyei szintet bőven meghaladó körülmények között tudnak edzeni, a teremsportok szerelmesei ismét megfelelő komfortban tudnak dolgozni a felújított sportcsarnokban, az úszók pedig 21. századi körülmények között szelik a habokat” – mondta méltató beszédében Nagy Ákos, a BSE elnöke.

A szakosztályok legjobbjai elismerést négyen vehették át: Nagy-Jánosi Botond karatéka, Komonyi Balázs kosárlabdázó, Kanalas István labdarúgó és Zoltán Nóra úszó.

A korosztályok legjobbjait is díjazták: a legjobb gyermekkorú sportoló díját a kosárlabdázó Bakó Bálint kapta, a legjobb serdülőkorú sportoló a karatéka Kiss Bánk Botond, a legjobb ifjúsági korú sportoló az úszó Fodermayer Anna, a legjobb felnőtt korú sportoló pedig a labdarúgó Faller András lett. Nagy Ákos elnök egész éves munkájáért valamennyi edzőnek és vezetőnek is köszönetet mondott a gálán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!