Teremfoci

2018.12.18. 20:47

Potyogtak a gólok a madocsai tornán

Balázs László

A kezdeti megilletődöttségen minden alakulat átesett. Az A-csoportban az Sz.P. Asztalos Dunaújváros megállíthatatlanul robog az élen, második meccsén is meggyőző játékkal gyűjtötte be a három pontot. A többiek továbbra is kiélezett harcot vívnak az előkelőbb helyezésekért.

A B-csoportban pályára lépő Sarki Kocsma győzelmével rögtön az élre ugrott, míg a tavalyi bronzérmes Szil-Ker Ablak Előszállás meglepően sima vereséget szenvedett a Vitafoam Kft együttesétől. Folytatás december 22-én, szombaton, 16 órától.

A 2. játéknapon: Madocsai Öregfiúk–Ecolab 2–2. Gól: Borza, öngól, illetve Princz (2). Szil-Ker Ablak Előszállás–Vitafoam Kft. 2–6. Gól: Nyári, Nyúl, illetve Hanol M. (2), Kozák, Rácz Zs., Krämer, Hegedűs. Sz.P. Asztalos Dunaújváros–Németkéri Barátok 4–0. Gól: Volf, Éliás, Fekete, Hollósi. Sarki Kocsma–M.I.K. 8–3. Gól: Szili I. (3), Magyar I. (2), Madár (2), Hahn, illetve Balogh K., Poroszkai, Szenci.

Szabadnapos volt a Young Boys és a Diego Érd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!