kézilabda

2019.10.22. 08:00

Pénteken költözik be a Dunaújváros

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Mint arról többször is beszámoltunk, a Dunaújvárosi Kohász KA női élvonalbeli felnőttcsapata az új csarnokának elkészültéig Szekszárdon játssza hazai mérkőzéseit. A magyar bajnoki és Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC együttesénél nívósabb ellenféllel szemben, s közönségcsalogatóbb mérkőzéssel aligha debütálhatnának az újvárosiak.

A pénteken 18 órakor kezdődő bajnokira a helyszínen, a városi sportcsarnok jegypénztárában lehet belépőt vásárolni, amely másfél órával a mérkőzés kezdete előtt nyit. Jegyek elővételére nincs mód, ahogy adminisztrációs okok miatt a helyszínen történő bérletvásárlása sincs lehetőség, tájékoztat az újvárosi klub honlapja. Utóbbit hétfői, keddi és pénteki napokon 8 és 13 óra, szerdán és csütörtökön 8 és 15 óra között van lehetőség megvásárolni a szekszárdi csarnokban. További információ a kohaszkezi.hu oldalon.

A Győri ETO hét mérkőzés után hibátlan mérleggel áll a tabella élén, a Dunaújváros két győzelem (Békéscsaba, Mosonmagyaróvár), két döntetlen (MTK, Debrecen) és két vereség (Érd, Ferencváros) után a hetedik helyet foglalja el a tizennégy csapat között.

Ma kupatalálkozó vár a DKKA-ra, a 3. fordulóban Mosonmagyaróváron játszanak Szekerczés Lucáék (18 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!