asztalitenisz

2019.11.06. 17:51

Kizakisz Nikolaosz két érmet szerzett

Rónai Gábor

Fotó: Beküldött kép (archív)

Egy ezüst-, valamint egy bronzérmet nyert Kizakisz Georgiosz Nikolaosz a Pintér Attila I. osztályú újonc és serdülő emlékversenyen. A Yorgos SE fiatalja az U13-as fiúk egyéni küzdelmében Fegyver Zsombort (Malév), Fehér Hugót (Sopron) és Kajcsa Tamást (BVSC) is megverte, az elődöntőben Szántosi Dávidtól (Szarvas) kapott ki. Az U15-ös párosoknál éppen Szántosival jutott döntőbe, ahol a Lei Balázs–Cseri Ádám duó (Ambrus Akadémia, BVSC) verte őket.

A lányoknál Sinka Zsóka (Szekszárd AC) és Brucker Lilla (Fastron AC Tolna) egyaránt a nyolc közé jutott az U13-as korosztályban. Előbbi Takács Hannát (KSI) és Csór Laurát (Szolnok), utóbbi Nagy Rebekát (Pécs) és Ungureán Dorkát (Cegléd) búcsúztatta el. Az U15-ös párosoknál Ádám Flóra és Trenka Tímea (Szekszárd AC) a Csiszár Lili–Juhász Emma duót (Budaörs) búcsúztatta, de a későbbi győztes Czeglédi Dorka–Volentics Anna duó (Statisztika, Dunakeszi) kemény falat volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!