teremfoci

2020.01.18. 19:12

A teveliek először nyerték meg a Váz-Bau Kupát

Rónai Gábor

2020.01.18 Szekszárd, Új győztest avattak a Váz-Bau Kupán, a Tevel Medosz SE a bonyhádiakat verte meg a 3-2-re a 18. alkalommal megrendezett téli teremlabdarúgó-torna döntőjében. A bronzérmet a Szekszárdi UFC szerezte meg, miután 3-0-ra legyőzte a Bátaszék SE-t a szekszárdi sportcsarnokban. A torna gólkirálya Major Péter (Tevel) lett 8 találattal, a legjobb mezőnyjátékosnak járó díjat Simon József (Tevel) kapta, a legjobb kapus pedig Szabó Szilárd (Bonyhád) lett. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Új győztest avattak a Váz-Bau Kupán, a Tevel Medosz SE a bonyhádiakat verte meg a 3-2-re a 18. alkalommal megrendezett téli teremlabdarúgó-torna döntőjében. A bronzérmet a Szekszárdi UFC szerezte meg, miután 3-0-ra legyőzte a Bátaszék SE-t a szekszárdi sportcsarnokban. A torna gólkirálya Major Péter (Tevel) lett 8 találattal, a legjobb mezőnyjátékosnak járó díjat Simon József (Tevel) kapta, a legjobb kapus pedig Szabó Szilárd (Bonyhád) lett.

A 18. Váz-Bau Kupa eredményei

A-csoport: Kakasd-Tolna 6-5, Bonyhád-Szekszárd 5-2, Tolna-Bonyhád 2-1, Szekszárd-Kakasd 4-2, Bonyhád-Kakasd 7-4, Szekszárd-Tolna 5-2. A végeredmény: 1. Bonyhád, 2. Szekszárd, 3. Kakasd, 4. Tolna.

B-csoport: Bátaszék-Szedres 3-1, Tamási-Tevel 5-2, Bátaszék-Tamási 6-2, Tevel-Szedres 7-1, Tamási-Szedres 4-0, Tevel-Bátaszék 4-2. A végeredmény: 1. Tevel, 2. Bátaszék, 3. Tamási, 4. Szedres.

Az elődöntőben: Bonyhád-Bátaszék 7-1. Gól: Preininger 2, Pfaff 2, Wirth, Ágics, Sásdi A., illetve Héhn. Tevel-Szekszárd 6-2. Gól: Major P. 2, Simon J., Reichert A., Tóth D., Baranyai, illetve Vituska I., Béla D.

A 3. helyért: Szekszárd-Bátaszék 3-0. Gól: Kesztyűs M., Vituska I., Béla D.

A döntőben: Tevel-Bonyhád 3-2. Gól: Major P. 2, Dombi G., illetve Szlama, Wirth.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!