vívás

2020.01.20. 20:42

Az év első versenyén sikeres volt a vívócsapat

Tolnai Népújság

Forrás: Beküldött kép

Alig léptünk át a 2020-as évbe, de már versenyen vett részt a Szekszárdi Kórház Sportkör vívószakosztálya. Mint arról Garay Előd szakosztályvezető, szakedző tájékoztatott, a Budapesti City Kupán több korcsoportban és fegyvernemben álltak pástra a szekszárdi fiatalok. A versenyen öt szekszárdi vívó vett részt.

Vass Levente (2006-os születésű) és Lambert Barna (2005-ös) az asszók felét megnyerte, így az eredményhirdetéskor érmet is kaptak: Levente a serdülő korcsoportban a 2. helyet szerezte meg, Barna 6 asszógyőzelemmel szintén a 2. helyen végzet.

Külön öröm, hogy a Budapesti City Kupa tavaly januárban indított versenysorozatának eredményhirdetésénél is szólították Barnát. A sorozat lényege, hogy minden hónapban egy versenyt tartanak a fiataloknak, és egy év elteltével a legeredményesebb vívót jutalmazzák. Ezek szerint az éves összesített eredményben a serdülő korcsoportban a szekszárdi Lambert Barna lett a legjobb. Az eredmény mind az ő egyéni, mind pedig a szakosztály munkájának elismerése.

Borítóképünkön: Selmeczi Tibor a Belvárosi Vívóklub vezetője az érmesekkel. Középen Lambert Barna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!