Íjászat

2020.06.24. 21:35

Sok érmet nyertek az Alisca Nyílai ÍE versenyzői

Remek eredményeket értek el a közelmúlt versenyein az Alisca Nyílai Íjász Egyesület sportolói, akik szokásukhoz híven bőven nyertek aranyból, ezüstből és bronzból is. 

TN-összeállítás

Forrás: Beküldött kép

Az éremgyűjtést Várpalotán kezdték a szekszárdiak: a Thury-várnál történelmi zártkörű versenyt rendeztek, ahol Barta Viktória aranyat, Wehovszky Kíra Tícia ezüstöt nyert – tájékoztatta lapunkat az egyesület. Andrékovics Balázs ugyanitt negyedik, Németh Norbert 23., Balogh József 26. lett.

A kaposvári WA országos bajnoki kvalifikációs minősítőn Wehovszky Kíra Tícia és Bencze Gábor is a dobogó tetejére állhatott fel.

A háromdimenziós Grand Prix felsőtárkányi első fordulójában Andrékovics Balázs ezüstérmet nyert.

Az Alisca vajdasági versenyzője, Laluja Sára első helyezést ért el TR-RB kategóriában a Pannónia-versenyen. A fiatal lány 87 százalékos lövőteljesítménnyel végzett a 12 célos, kétkörös, kétlövéses versenyen, ahol két-, illetve háromdimenziós célokra lőttek.

A Baranya Íjásza versenysorozat magyarbólyi állomásán Foray Máté Robin második lett, Brunner Péter pedig a dobogóról épphogy lemaradva negyedikként zárt.

A várpalotai versenyen kezdték el az érmek gyűjtögetését a szekszárdi íjászok (Beküldött fotó)

Az éremgyűjtést Tamásiban rendezett háromdimenziós örömíjászversenyen zárták egy időre az aliscások, akik kiváló teljesítményt nyújtva hat dobogós hellyel térhettek haza. Török Hanna Vanda és Wehovszky Kíra Tícia egyaránt aranyat nyert az ifjúságiak között. Müller Olivér a felnőtteknél, Török István Szilárd a serdülőknél, Takács Tamás József pedig a gyermekek között lett ezüstérmes. Müller Györgynek a felnőttek között egy bronzérem jutott.

Jól versenyzett a tamási kupán, de ezúttal lemaradt a dobogóról Németh Norbert, Berek Hunor, Almási József, Balogh József, Csordás Viktor és Wehovszky Zoltán – összegzett Pirosné Deli Erzsébet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!