labdarúgás

2020.07.12. 13:51

Két játékost igazolt Kaposvárról a Paksi FC

TEOL

Debrecen 20190831 Labdarúgás 2019 NBI NB1 OTP Bank Liga Debrecen DVSC Kaposvár Nemzeti Sport Fotó Koncz György csapat öröm Beliczky Gergõ Szakály Attila Nagy Richárd Ádám Martin

Forrás: MW-archívum

Fotó: Koncz György

Bognár István és Lorentz Márton után újabb két érkezőt jelentett be a Paksi FC. Ádám Martin és Nagy Richárd egyaránt a Kaposvári Rákóczi csapatától érkezett, előbbi a támadósorban, utóbbi a középpályán segíthet az atomvárosiaknak az új idényben.

A 25 éves Ádám Szegeden nevelkedett, a Tisza-partiaktól a Vasashoz, a fővárosiaktól pedig Kaposvárra vezetett az útja. A jó felépítésű, 191 centiméter magas támadó alapembere volt az előző szezonban az NB I-től búcsúzó somogyi gárdának, 30 meccsen öt gólt szerzett.

„Nem tagadom, izgatottan és egy kis drukkal magamban érkeztem, hisz’ tudom, milyen klubhoz igazoltam, ahol immáron tizenöt éve csak magyarok játszanak az első osztályban. A klubvezetők által felvázolt jövőkép nagyon tetszett” – mondta a paksiak hivatalos honlapjának a korábbi U21-es válogatott.

A 26 éves Nagy Vácott nevelkedett, később Veresegyházán, Balatonfüreden, Dorogon és Mezőkövesden is játszott, mielőtt Kaposvárra került. Az előző idényben 29 meccsen játszott és három gólt lőtt.

„Óriási dolognak tartom, hogy Kaposvárról egy ilyen neves NBI-es klubhoz tudtam igazolni. Már február óta tartottuk a kapcsolatot, és mindenki közül a paksi vezetésen éreztem a legjobban, szeretnék, ha itt folytatnám a pályafutásomat” – fogalmazott a klub internetes oldalának.

Borítókép: Ádám Martin és Nagy Richárd (jobbról első és második) még Rákóczi-szerelésben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!