kosárlabda

2020.11.26. 22:04

Pozitív tesztek miatt haza kellett utaznia a válogatottnak

T. N.

20201007 Paks FÉRFI NB I. A 5. forduló Atomerőmű SE (ASE)-Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét férfi kosárlabda mérkőzés. Molnár Gyula MGY Tolnai Népújság Képen: Eilingsfeld János

Fotó: Molnár Gyula

Koronavírus-fertőzések miatt elhalasztották a magyar férfi válogatott szombatra és hétfőre kiírt Európa-bajnoki selejtezőit Szlovéniában. A nemzeti csapat tagjai közül hatnak is pozitív lett a koronavírustesztje, így a csapatnak el kellett hagynia a ljubljanai buborékot.

Délután az APA osztrák hírügynökség közölte, hogy a fertőzések miatt a magyarok nem léphetnek pályára az osztrákok ellen szombaton. Nem sokkal később a magyar szövetség a honlapján is bejelentette a rossz hírt, mely szerint a válogatottnak el kell hagynia a ljubljanai buborékot, és a most esedékes két mérkőzését (a szlovénokkal hétfőn meccseltek volna) februárban pótolja. Így akkor kettő helyett négy Eb-selejtezőt kell megvívnia majd.

Borítókép: Az ASE-t Eilingsfeld János képviselte volna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!