labdarúgás

2020.11.06. 21:28

Új edző irányít a Bátaszék SE-nél

Rónai Gábor

20200930_Bátaszék_fociedzés_KA_TN

Forrás: MW-archívum

Fotó: Kiss Albert

Kalmár Ferenc lett a megyei I. osztályú focibajnokságban szereplő Bátaszék SE edzője. A szakemberrel csütörtökön este állapodott meg a klubvezetés, a szombati, bölcskei összecsapáson már ő ül a bátaszéki kispadon.

Elődje, Szőcs Lázár a hét elején mondott le az edzői posztról. A 66 éves tréner 24 bajnoki találkozón irányította a bátaszéki együttest, mérlege 14 győzelem mellett 5 döntetlent és 5 vereséget számlált.

A koronavírus-járvány miatt félbeszakított 2019/2020-as bajnoki szezonban a negyedik helyig vezette a BSE-t, amellyel a jelenleg zajló pontvadászatban harmadik helyen állt – nyolc meccsen kivívott öt győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel.

Kalmár Ferenc hosszú idő után vállal munkát a megyei I. osztályban, ahol legutóbb a Kölesdi SE-nél dolgozott. A 2018/2019-es idényben fél évig irányította a szezon végén kieső együttest.

– A keret nagy részét jól ismerem, vagy a bajnokságból, vagy a megyeválogatottból – mondta Kalmár Ferenc. – Aki követi a pályámat, az jól tudja, hogy olyan edző vagyok, aki minden meccsen győzni akar. Nem szeretem a középszerűséget, bajnoki címet akarok nyerni a Bátaszékkel. Fegyelmezett csapatot akarok látni a pályán már most, Bölcskén, ahová a három pontért megyünk – zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!