kispályás foci

2021.07.26. 12:01

A barátságuk két évtizede tart már

A harciak első számú csapata nyerte meg a faluban megrendezett Barátság Kupát. A kispályás tornán a helyiek második számú csapata lett a második, a sióagárdiak zártak a harmadik, a soltszentimreiek pedig a negyedik helyen.

R. G.

A torna megszervezése két egykori Stadler-futballista, Licker Gábor és Sallay György ötlete volt, s kezdetben még csak agárdi és soltszentimrei együttesek futballoztak rajta. A harciak tizennyolc éve csatlakoztak, azóta pedig már ez a trió vesz részt a kupán.

Az idei már a huszonnegyedik volt a sorban, mondta el Erdős Norbert, a szervezők egyike. A még ma is aktív kapus hozzátette, nem csak fociztak, volt például szkanderverseny is, a napot pedig közös vacsorával tették emlékezetessé.

A futballtornán a legjobb kapusnak Szabó Krisztiánt (Harc A), a legjobb játékosnak Tóth Mátét (Harc A) választották, a gólkirályi címet pedig a 7 találatig jutó, szintén harci Dékány Csaba érdemelte ki.

Sokan nézelődtek és szurkoltak a csapatoknak, örültek neki, hogy újra futballt láthattak a település szépen rendbe tett focipályáján. Folytatás jövőre, Soltszentimrén immáron a jubileumi, huszonötödik Barátság Kupa következik.

Borítóképünkön: nem csak fociztak, szkanderoztak is Harcon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!