strandröplabda

2021.08.10. 13:45

Bajnokot hirdettek a dombóvári kupán

Rónai Gábor

Fotó: Beküldött kép

Az előző hétvégén a negyedik forduló mérkőzéseivel befejeződtek a dombóvári strandröplabda-bajnokság küzdelmei. A Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület által szervezett kupa zárókörére öt páros adta le nevezését, az indulók körmérkőzéseket játszottak, azaz minden páros meccselt egymással.

A forduló győztese Farkas Ádám és Domokos Ádám lett, a második helyen Mészáros Norbert és Papp Dávid végzett, míg a dobogó harmadik fokára Juhász Gábor és Schuller Dávid állhatott fel.

A 4. fordulóban: 1. Farkas Ádám, Domokos Ádám. 2. Mészáros Norbert, Papp Dávid. 3. Juhász Gábor, Schuller Dávid. 4. Nyisztor Evelin Petra, Prech Tamás. 5. Takács Zsolt, Takács Annamária

A szervezők a szombati tornát követően hirdették ki az idei bajnokság végeredményét. A nyár bajnoka címet Farkas Ádám érdemelte ki 30 megszerzett pontjával, míg a legjobb női játékosnak az egyaránt 8-8 pontot gyűjtő Horváth-Csabai Dia és Nyisztor Evelin Petra bizonyult – tájékoztattak a szervezők a klub közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!