Kajak-kenu

2021.09.16. 10:08

Világbajnokok szállnak hajóba a Sión

T. N.

20210507 Győr Maratoni kajak-kenu ob Képen: Czéllai-Vörös Zsófia Fotó: Huszár Gábor HG Kisalföld

Forrás: MW

Fotó: Huszár Gábor

Másodízben rendezik meg szombaton a Sió Kajak-Kenu Kupát. A versenyek 9.40 és 13 óra között zajlanak majd, a rajtot a sióagárdi híd lábánál, a célt a palánki kajakbázisnál jelölték ki.

Az ismert hazai maratonisták közül hajóba ül két világbajnok, a kajakos Czéllai-Vörös Zsófia (borítóképünkön), illetve a kenus Kövér Márton is.

Az idei kupa a 2021-ben életre hívott Marathon Challange harmadik állomása is lesz. A versenyre szabadidős sportolók is jelentkezhetnek.

Utóbbiban a szervezők tizennégy kategóriában – férfi egyéni kajak, női egyéni kajak, férfi egyéni kenu, női egyéni kenu, férfi egyéni SUP, női egyéni SUP, kajak csapathajó (minden hajóegység, amit legalább 2 fő hajt), kenu csapathajó (minden hajóegység, amit legalább 2 fő hajt), gyermek egyéni kajak (10–14 év között), gyermek egyéni kenu (10–14 év között), gyermek egyéni SUP (10–14 év között), ifjúsági egyéni kajak (14–18 év között), ifjúsági egyéni kenu (14–18 év között), ifjúsági egyéni SUP (14–18 év között) – hirdetnek győztest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában