Jumpers DKSE

2022.01.18. 17:40

Remek eredményekkel jöttek haza Harkányból a dombóvári kötélugrók

Kiválóan szerepeltek a dombóvári Jumpers DKSE versenyzői a Harkányban megrendezett amatőr és demó országos bajnokságon.

Tolnai Népújság

Fotó: Beküldött kép

A közösségi oldalon található összegzésből kiderült, hogy a demó verseny új volt számukra, ez volt az első alkalom, hogy ilyennel próbálkoztak, de megérte, mert nagyon jól érezték magukat, és óriási tapsot kaptak az elért szép helyezések mellett. 

Beküldött fotók

A gyorsasági szakágban saját rekordjaikat döntögették a dombóváriak, akik több rekordközeli eredményt is elértek. A klubot tizenketten képviselték, öt egyéni indulójuk, két párosuk és három demócsapatuk volt.

A dombóváriak az alábbi helyezéseket érték elAmatőr mini korcsoport: 1. hely Ördög Frida, 2. hely Hartung-Kitanics Tiana. Amatőr gyerek korcsoport: 15. hely Tóth Szabina, 16. hely Glaub Hanna. Amatőr serdülő korcsoport: 5. hely Filotás Petra. Páros mini korcsoport: 2. hely Hartung-Kitanics Tiana és Ördög Frida. Páros gyerek korcsoport: 2. hely Glaub Hanna és Tóth Szabina. 

 

A Demó versenyszámban elért helyezések, I. korcsoport: 4. hely Dancing Girls elnevezésű csapat (Ördög Frida, Hartung-Kitanics Tiana, Glaub Hanna, Tóth Szabina). II. korcsoport: 2. hely Cowgirls elnevezésű csapat (Szabó Emília, Filotás Petra, Filotás Zsófia, Fónai Rebeka). III. korcsoport: 4. hely Jacko Team elnevezésű csapat (Furulyás Lilla, Scott Eliza, Fridrich Panka, Kertész Hajnalka). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!