Asztalitenisz

2022.05.06. 12:21

Kilencedik helyen zárt a szekszárdi női csapat

Befejeződött a 2021/2022-es idény a Szekszárd AC Extraligában szereplő női együttes számára. Sáth Sándor szakmai igazgató gárdája egy győzelemmel és két vereséggel zárta a soltvadkerti fordulót.

T. N.

Illusztráció: Shutterstock

A szekszárdiak a papírformának megfelelően simán legyőzték a nyíregyháziakat és hasonlóan simán kikaptak a listavezető Erdérttől. A győriek elleni presztízsmeccset pedig az döntötte el, hogy Keresztesi Kitty Viktória tanulmányai miatt nem tudott ott lenni az összecsapáson, „két játékossal” pedig csak egy szoros vereségre futotta. 

A SZAC a kilencedik helyen zárt a tizenkét csapatot felvonultató mezőnyben. Öt győzelem és két döntetlen mellett tizenöt vereséget szenvedtek. A 66 győzelemből 29-et a vajdasági Halász Ella szállított, ő lett a csapat legeredményesebbje. A négyes döntőbe az Erdért, a Budaörs, a Kecskemét és az Ajka jutott be. 

Eredmények. 
A 20. fordulóban. Szekszárd AC–Női AC Nyíregyháza 6:1. Eredmények, páros: Horváth Lilla, Halász Ella–Pad Franciska, Tarsoly Zsófia 3:1. Egyéni: Horváth Lilla–Pad Franciska 3:0, Keresztesi Kitty Viktória–Fülöp Szilvia 1:3, Halász Ella–Tarsoly Zsófia 3:2, Horváth Lilla–Fülöp Szilvia 3:0, Halász Ella–Pad Franciska 3:0, Keresztesi Kitty Viktória–Tarsoly Zsófia 3:2. 

A 21. fordulóban. Szekszárd AC–Erdért SE 0:7. Eredmények, páros: Halász Ella, Horváth Lilla–Ambrus Krisztina, Imre Leila 1:3. Egyéni: Halász Ella–Fejős Anna 1:3, Horváth Lilla–Ambrus Krisztina 2:3, Keresztesi Kitty Viktória–Imre Leila 1:3, Halász Ella–Ambrus Krisztina 1:3, Keresztesi Kitty Viktória–Fejős Anna 0:3, Horváth Lilla–Imre Leila 1:3. 

A 22. fordulóban. Szekszárd AC–Club Aréna Győr I. 4:6. Eredmények, páros: Halász Ella, Horváth Lilla–Szvitacs Alexa, Bicsák Bettina 3:1. Egyéni: Horváth Lilla–Bicsák Bettina 3:0, Csóti Alexa–Szvitacs Alexa 0:3, Halász Ella–Trungel Mirella 3:2, Horváth Lilla–Szvitacs Alexa 2:3, Halász Ella–Bicsák Bettina 3:0, Csóti Alexa–Trungel Mirella 0:3, Halász Ella–Szvitacs Alexa 1:3, Horváth Lilla–Trungel Mirella 2:3, Csóti Alexa–Bicsák Bettina 0:3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!