Labdarúgás

2022.06.04. 20:39

Tizenkét góllal szórakoztatta a nagyérdeműt a Dárdai Team Kakasdon

Harmadszor játszott Kakasdon a Dárdai Team, amely ezúttal megdöntötte korábbi gólcsúcsát, és tizenkettőig meg sem állt.

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Széles mosollyal az arcán lépett be a kakasdi sporttelep kapuján Dárdai Pál. Az egykori szövetségi kapitány és Hertha-edző szinte már hazajár Kakasdra, ahol korábban kétszer is játszott gálameccset az általa és Bakalár László által megálmodott gálacsapat. Először 2019-ben, majd 2020-ban, s előbb kilenc (9-1), majd tíz (10-4) góllal örvendeztette meg a közönséget. 

„Mindig örömmel jövünk ide, mert szeretettel fogadnak, s ami nem mellékes, remek ételekkel is várnak bennünket - mondta  Dárdai Pál, aki ezúttal nem csak kedvenc galuskáját fogyaszthatta el, de belekóstolhatott a Mucsi-féle kőlevesbe is. Varga János, a klub utánpótlásedzője a mesének megfelelően még egy nagy követ is belefőzött, mi is megízleltük, tényleg kiválóra sikeredett. 

"Idén megdöntjük az eddigi gólcsúcsot" - mondta cinkos mosollyal kísérve Bakalár László, s a "tanítványok" a menedzser nagy örömére be is váltották a jóslatot. Az első és a második félidőben is hatig jutottak, márpedig tizenkét gól az egy tucat. Olykor végletekig kijátszott akciók végén találtak be, de lőttek gólokat távolról is, volt köztük remek fejes, és fineszes megoldásokból sem volt hiány. Abban mindenki egyetértett, hogy az egyik szebb volt mint a másik.

 A kakasdiak is eljutottak négyig, s ha nem szórakoznak el annyi helyzetet - illetőleg Prantner György nem véd ilyen remekül - nekik is összejöhetett volna legalább ennyi. Azért a szokásos görögtüzek most is felgyúltak, egy ilyen meccshez illik is az efajta körítés. A végén mindenkinek jutott egy közös fotó Dárdai Pállal, Márton Gáborral, Egressy Gáborral vagy Németh Krisztiánnal. Aki ott volt Kakasdon, az kiválóan szórakozott - meg lennénk lepve, ha nem jönne a folytatás.  

Eredmény. Kakasdi Öregfiúk-Dárdai Team 4-12 (2-6). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!