Szabadidősport

2022.09.08. 09:48

Jubilál az Atomfutás, péntek éjfélig még nevezhet!

Jövő szombaton rendezik Pakson az Atomfutást és a Brutálatomot. Online lehet nevezni péntek éjfélig, a helyszínen erre már kicsi lesz az esély.

TEOL

Még várják a nevezéseket a jubileumi, tizedik Atomfutásra

Fotó: Molnár Gyula

Egy verseny ahol ki léphetsz a komfortzónádból, felülmúlhatod a képességeidet és közben családias légkörben mozoghatsz.

Így reklámozzák az Atomfutást az Atomerőmű SE hivatalos oldalán.

Tényleg egy különleges esemény, amely az elmúlt évtizedben már bizonyított. Akik csak egyszer is itt voltak, rendre visszajönnek, akik pedig még nem próbálták ki, azoknak éppen itt az ideje, hogy megtegyék! 

A verseny fővédnöke dr. Kovács Antal olimpiai bajnok cselgáncsozó, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, az Atomerőmű Sportegyesület elnöke.

A nagy betűs MARATON távjai közül választható a 3/4 marATOM (31 km), az 1/2 marATOM (21 km), az 1/3 marATOM (14 km), az 1/6 marATOM (7 km), a gyerekek pedig 3000 méteren, 2000 méteren, a legkisebbek pedig 600 méteren mérhetik össze tudásukat.

Azt írják, mindenki vigye magával a családját, barátait, ismerőseit. Színesebbnél, színesebb program vár a kilátogatókra. Lesznek ugrálóvárak, sportjátékok, akadály pálya, gasztroplacc, masszázs és egyéb egészségügyi szolgáltatások. Mindent térítésmentesen lehet kipróbálni! 

A versenyre való előnevezés a regisztráció után kizárólag a https://onlinenevezes.atomfutas.hu/login oldalon keresztül lehetséges, a nevezési határidő szeptember 9., péntek éjfél! A helyszínen is lesz lehetőség a nevezésre, de ott már nagyon rövid idő áll majd erre rendelkezésre, így a szervezők mindenkit arra biztatnak, hogy online tegyék ezt meg, ha nem szeretnének lemaradni. 

A Brutálatomról részleteket a http://www.atomfutas.hu/brutalatom oldalon talál. 

Címkék#Atomfutás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!