Magyar Kupa

2022.09.16. 11:13

Tischler Patrikkal támad a Budafok szombaton Bölcskén

Játékoskerete alapján komoly ellenfelet fogad a Bölcske SE, amely az NB II-es Budafokot látja vendégül szombaton a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában (kezdés: 15 óra).

B. S.

Tischler Patrik (fehérben), a budafokiak támadója

Fotó: Török Attila

A fővárosi gárdát erősíti a Videotont, a Puskás Akadémiát, az Újpestet és a Kisvárdát is megjárt Tischler Patrik, de a támadó mellett a szintén komoly NB I-es múlttal rendelkező Jagodics Márk és Németh Márió, valamint a külföldi akadémián nevelkedett Filkor Attila (Internazionale), Adorján Krisztián (Liverpool) és Beke Péter (Hamburg) is a budafokiak keretének tagja.

A csapat játéka azonban egyelőre nem állt össze a nyáron kinevezett Mátyus János kezei alatt, a Merkantil Bank Ligában lejátszott nyolc forduló alatt mindössze hét pontot (1 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereség) tudnak felmutatni, ami jelenleg a 17., még nem kieső helyet jelenti a tabellán. Hat lőtt góljukon (tizenkettőt kaptak) hat játékos osztozik.

A selejtezőből feljutó Bölcske az NB III-as Érdi VSE-t (2–1) és a megye egyes Dunaharaszti MTK-t (3–1) búcsúztatta eddig a Magyar Kupa főtábláján. A Budafok ebben a körben kapcsolódik be a küzdelmekbe. 

A Szekszárdi UFC szombaton 15 órakor az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-vel játszik – itt elolvashatja, hogy a csapat támadója, Csernik Zsombor mit remél az összecsapástól. Kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!