Diáksport

2022.09.01. 11:49

Tisztújító közgyűlést tartottak

Negyvenhét tanintézmény 78 testnevelő tanára jelent meg a Tolna Megyei Diáksport Tanács tisztújító közgyűlésén kedden, a zombai Misóczki Birtokon.

T. N.

Földesi Gyula, a megyei diáksport tanács titkára (Fotó: Makovics K.)

Földesi Gyula titkár lapunknak elmondta, a közgyűlés egyhangú szavazással fogadta el a diáksport tanács beszámolóját, ugyanígy erősítette meg a szervezet elnöksége által már korábban elfogadott 2021. évi mérleget, valamint a felügyelő bizottság beszámolóját.

A tisztújítás során szintén egyhangúlag szavaztak bizalmat Kozmann György elnöknek és Földesi Gyula titkárnak. Az elnökségben Deák István, Balaskó László, Kilián Zsolt, Klem Zsolt, Pittinoné Kutas Erika, Poór József, Radva Dóra, Scheidler Géza, Scherer Tamás és Völgyi István kapott helyet. A felügyelő bizottságot Dárdai Ferenc elnök és Huszárikné Böröcz Zsófia, valamint Schäfer István alkotja, míg a fegyelmi biztos feladatait Nagy István látja el a következő négy esztendőben.

Mint beszámoltunk róla, a rendezvényen előadást tartott Loren Seagrave amerikai atlétaedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!