Női Magyar Kupa

2022.10.22. 16:48

Jól vette az első akadályt a kupában a Szekszárdi WFC

A Soroksár vendégeként 2–1-re nyert és bejutott a Simple Női Kupa negyeddöntőjébe a Szekszárdi WFC.

TEOL

Kovács Zsófia (sárgában) volt a szekszárdiak egyik alapembere Soroksáron

Fotó: Kiss Albert

Két alapemberére, az U17-es válogatottal Európa-bajnoki selejtezőtornán részt vevő Acsádi Petrára és Kágyi Kírára sem számíthatott Micskó Márk, de több kulcsjátékosa is csak a kispadon foglalt helyet. Ahogy azt a vezetőedző lapunknak adott nyilatkozatában elmondta, a kupameccsen olyan játékosoknak is játéklehetőséget akart adni, akiknek a bajnokságban kevesebb szerep jut.

A hatodik percben öngóllal szerzett vezetést a WFC, s úgy tűnt, könnyedén túljut másodosztályú ellenfelén. Viszont egészen a 79. percig nem mehetett biztosra továbbjutását illetően a sárga-fekete csapat, akkor azonban a közel két hónap után pályára lépő Prigli Barbara eldöntötte a továbbjutás sorsát.

Simple Női Kupa, 4. forduló

Soroksár SC–Szekszárdi WFC 1–2 (1–1)
Soroksár, v.: Kovács F. (Nyeste, Jávorka)
Soroksár: Bujdosó – Hornok, Molnár A., Hodászi, Miszlai, Mészáros C., Benke, Czakó, Patkós (Török L., 85.), Váradi, Szijártó. Edző: Dukon Béla
Szekszárd: Kerekes B. (Gaál, a szünetben) – Csóka, Hortobágyi, Rozmis, Kövesdi (Dombi K., 63.) – Kovács Zs., Schell – Kiss G., Hajpál (Prigli, 63.), Nádudvari (Kiss L., 90.) – Nagy-Cseke (Kágyi R., a szünetben). Edző: Micskó Márk
Gólszerzők: Váradi (17.), illetve Mészáros C. (6., öngól), Prigli (79.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!