Női kosárlabda NB I

2022.10.08. 20:57

Két perc után rendeznie kellett a sorokat Djokics Zseljkónak

Az eligazítás után váltott ritmust az Atomerőmű KSC Szekszárd a szigetszentmiklósiak elleni bajnokin.

B. S.

Djokics Zseljko a meccs elején időkéréssel rendezte a sorokat, aztán sínre is került a KSC Szekszárd

Fotó: Kiss Albert

„Érezhető volt a játékunkon, hogy hétköznap is pályára léptünk – kezdte értékelését Djokics Zseljko, a szekszárdiak vezetőedzője a 98–52-re megnyert találkozót követően. – Nem szoktam két perc után időt kérni, de most mérges voltam, mert puhán kezdtünk, de aztán sikerült ritmust váltanunk. A második negyedben a cserék tették hozzá a közel húsz pontos különbséget. Látványos meccs volt, hiszen húsz tripla született, s jó dobóformát mutattunk, hiszen csak ezeknek közel ötven százalékát értékesítettük. Örülök, hogy sokkal több lepattanót szedtünk, mint ellenfelünk, az agresszív védekezésünket pedig jól tükrözi, hogy majdnem harmincszor adták el a labdát a vendégek. Azonban sokat kell még dolgozunk, nem könnyű támadó játékosokból védőcsapatot csinálni, de most több mint egy hetünk van erre is készülni a Miskolc elleni rangadó előtt” – tette hozzá a szakember. 

„Sokkal agresszívebben játszottunk, mind eddig – összegzett Studer Ágnes. – Ez volt az első olyan meccs, amin sikerült megoldanunk az egészpályás letámadást. Biztató volt a játékunk, a dobóformánk is a helyén volt, emellett huszonnégy assziszttal zártunk. Ebben nagy szerepe volt Miklós Melindának, aki jobban mozgott és többet lehetett a pályán, mint a PINKK elleni visszatérése alkalmával, ezáltal többet pihenhettem. Kilenc napunk van készülni az első komoly mérkőzésre, ennek hasznosan kell telnie, a zónavédekezést kell elsősorban összeraknunk, hogy mindenki tudja a helyét a pályán” – zárta a KSC irányítója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!