Deák Laura gyógyulásáért

2022.10.04. 12:34

Kétszázezer forintért kelt el Szalai Attila meze

Kétszázezer forintot adtak Szalai Attila mezéért, amelyet a kajdacsi Deák Laura gyógyulásáért ajánlott fel licitre a Trollna megye nevet viselő Facebook-oldal.

TEOL

Forrás: Trollna megye Facebook oldala

A magyar válogatott védője a török Fenerbahce csapatában viselt szerelését küldte el az oldalnak. Szalai Attilának a Tengelicen élő nagymamája révén van kötődése Tolna megyéhez, így egyből a jótékonysági akció mellé állt. Mint azt a TEOL.hu-n is megírtuk már, a kislány agyi bénulás következtében kialakult hipotóniás izomgyengeségben szenved, ami annyit jelent, hogy nem a korának megfelelően fejlődik, még nem tud járni és beszélni.

A 19-szeres bajnok török sztárcsapat szerelése végül 200 ezer forintért kelt el. A két licitáló Szabó Gergő, az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárklubjának ügyvezető-elnöke, valamint Fekete Krisztián, a NB I-es csapat masszőre volt, mindketten 100-100 ezer forintot ajánlottak fel a mezért. Mint azt a TEOL.hu-nak elmondták, nagy rajongói a magyar futballválogatottnak, s mindketten kedvelik a rendre csupaszív játékkal kirukkoló fiatal védőt. 

A Fenerbahce-mezt a Trollna megye oldal szerkesztői a szombati Atomerőmű KSC Szekszárd–BKG Prima Natura Szigetszentmiklós bajnoki találkozón adják majd át a győztes licitálóknak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!