Simple Női NB I

2022.11.26. 12:06

A Fehérvár ellen búcsúzik közönségétől a Szekszárdi WFC

Utolsó hazai bajnokiját játssza az élvonalbeli Szekszárdi WFC, mely a szintén újonc MOL Fehérvár FC-t látja vendégül vasárnap.

B. S.

Nagy-Cseke Vivien (sárgában) próbál szerelni a múlt hétvégi diósgyőri találkozón

Fotó: Bujdos Tibor

„Egész héten komolyan készülünk az utolsó hazai mérkőzésünkre ebből az évből, mindenképpen győzelemmel szeretnénk elbúcsúzni szurkolóinktól. A három pont már csak azért is fontos lenne, mert abban az esetben biztos, hogy nem kieső helyen telelnénk, ez pedig jó érzéssel töltene el mindenkit – fogalmazott lapunknak Micskó Márk. – Vannak sajnos hiányzóink, de úgy gondolom, hogy a találkozó napjára mindenki készen fog állni. Bízom benne, hogy játékra alkalmas lesz a pálya és sok szurkolónk fog kilátogatni a mérkőzésre” – tette hozzá a szekszárdiak vezetőedzője.

A sárga-feketék a legutóbbi két hazai bajnokijukon négy pontot szereztek (a Szegeddel 1–1-re végeztek, a Haladást 1–0-ra verték), emiatt jó előjellel várják a Fehérvárt. A két csapat az első fordulóban gólokban bővelkedő mérkőzést játszott, melyen Prigli Barbara révén a Szekszárd került előnybe, de végül a hazaiak nyertek 3–2-re – a TUDÓSÍTÁSÉRT KATTINTSON! 

Most itt az alkalom a visszavágásra. 

Simple Női Liga NB I, 12. forduló
Szekszárdi WFC–MOL Fehérvár FC
Szekszárd, vasárnap, 13 óra
Vezeti: Virág A. (Juhász D., Bán K.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!