Simple Női Kupa

2023.02.25. 16:13

A negyeddöntő jelentette a végállomást a WFC számára a kupában

A címvédő ETO FC Győr otthonában kapott ki 4–0-ra a Szekszárdi WFC, így búcsúzott a Simple Női Kupából.

Berg Sándor

Nagy-Cseke Vivien Edináék (sárgában) számára Győrben ért véget a kupakaland

Fotó: Makovics Kornél

A sárga-feketék mindössze 18,5 éves átlatéletkorú kezdővel állt fel a címvédő otthonában, a korelnök a 24 éves Kiss Gabriella volt, míg – többek között – az U17-es válogatott Acsádi Petra és Kágyi Kíra 16 esztendősen a másik oldalt képviselte. A győriek keretéből kilenc játékos volt érdekelt valamilyen válogatottban az elmúlt napokban, de így is ők számítottak a találkozó esélyesének. Ezt a pályán is bebizonyították a zöld mezesek, akik huszonöt perc után már 2–0-ra vezettek, amit a találkozó végre megdupláztak.

Simple Női Kupa, negyeddöntő
ETO FC Győr–Szekszárdi WFC 4–0 (3–0)
Győr, v.: Kovács F. (Jakab B., Domján)
Győr: Borok (Török N., 72.) – Öreg (Siklér, 66.), Nagy F., Kaziupa, Németh L. (Hollingsworth, 66.) – Savanya, Kocsán, Herczeg A. (Sali, 66.) – Süle, Vida B., Khimych (Petrovics, 66.). Edző: Dörnyei Balázs
Szekszárd: Gaál V. (Janecz, a szünetben) – Kövesdi, Schell, Acsádi P., Csóka (Prigli, 78.) – Hortobágyi (Nagy-Cseke V., 83.), Kágyi K., Katona K. (Kiss L., 91.) – Kiss G., Kágyi R. (Dombi, 91.), Ezer A. Edző: Micskó Márk
Gólszerzők: Khimych (15.), Kocsán (25.), Kövesdi (43., öngól), Süle (77.)

A bajnoki szezon március 11-én folytatódik, a szekszárdiak 14 órakor a szintén újonc Kelen SC vendégeként kezdik az élvonal tavaszi idényét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!