Teremtorna

2023.02.20. 17:09

Biztos, hogy új bajnokot avatnak Madocsán

Álomcsapatokat is hirdettek a keresztjátékok hétvégéjén a Madocsai Teremlabdarúgó Tornán.

Munkatársunktól

A fekete mezes Németkéri Barátok a rekordbajnok Sarki Kocsmát verte jutott döntőbe

Fotó: Molnár Gyula

Meglepetésekből nem volt hiány a teremtorna utolsó előtti hétvégéjén sem, ahol a keresztjátékok után kialakult a hétvégi helyosztók, így a döntő párosítása is. A négy párosítás közül csak a Herczig és Társa Bt. nyert a nála hátrébb végzett alakulat ellen, míg a többi összecsapás az esélytelenebbnek vélt gárda sikerével ért véget. 

Az elején rögtön az alapszakasz utolsó helyén végzett PKO Trans magabiztosan nyert a felsőházról hajszállal lemaradó Lelkesek ellen, így az ötödik helyért csapnak össze a fentebb említett Csoknyai fivérek csapatával, akik a Fitt Boys ellen kiütéssel nyertek. A döntőbe jutás volt a tét a Sarki Kocsma és a Németkéri Barátok összecsapásának. Nagy István szabadrúgás góljával a szünetben még a rekordbajnok vezetett, azután Borza Patrik bomba góljával, majd Rodenbücher Tibor szemfüles találatával végül a németkéri gárda jutott elsőként a döntőbe. 

A másik ágon az alapszakaszt veretlenül záró MNKK a szünetig két gólos előnyre tett szert, amit a Deportivo nagy hajrával kiegyenlített. Jöhetett a hosszabbítás, melyben a lélektani fölényt birtokló szekszárdi egylet mindkét játékrészben betalált, így csatlakozott a Németkér mellé. A tavalyi ezüstérmes Sarki Kocsma és bronzérmes MNKK az idén csak a harmadik helyért csatázhat a szombati játéknapon.

A rájátszás eredményei
Az 5.-8. helyezett: Lelkesek–PKO Trans 0–2. Gólszerzők: Feil T., Vörös G.. 
A 6.-7. helyezett: Herczig és Társa Bt.–Fitt Boys 7–0. Gólszerzők: Süvöltős J. (2), Herczig B. (2), Baros A., Csoknyai B., öngól. 
Az 1.-4. helyezett: Sarki Kocsma–Németkéri Barátok 1–2. Gólszerzők: Nagy I., illetve Borza P., Rodenbücher T. 
A 2.-3. helyezett: MNKK–Deportivo 2–4 – hosszabbítás után. Gólszerzők: Györgye E., Eke I., illetve Palló V. (2), Varga Z., Sárközi P.

A helyosztók párosításai (február 25.)
16.30 A 7. helyért: Lelkesek–Fitt Boys
17.20 Az 5. helyért: Herczig és Társa Bt.–PKO Trans
18.10 Bronzmérkőzés: Sarki Kocsma–MNKK
19.00 Döntő: Németkéri Barátok–Deportivo
Az eredményhirdetés a tervek szerint 20 órakor kezdődik.

Az álomcsapatok

A keresztjáték után kialakult az idei torna két álomcsapata, közül kerül ki hétvégén a legjobb kapus és mezőnyjátékos. 
A-csapat: Gungl Bálint (Deportivo) – Tolnai László (Deportivo), Hanol Milán (MNKK), Nagy István (Sarki Kocsma), Süvöltős József (Herczig és Társa Bt.), Rodenbücher Tamás (Németkér).
B-csapat: Rezicska Csaba (Németkér) – Tóth Zsolt (Németkér), Varga László (Deportivo), Balla Dávid (Lelkesek), Györgye Erik (MNKK), Böde Dániel (Sarki Kocsma)

Ezt olvasta már?

A Németkéri Barátok tíz góllal kezdett a madocsai tornán
A Sarki Kocsma a második meccsét sem tudta megnyerni Madocsán
Beindult a rekordgyőztes Sarki Kocsma a madocsai teremtornán
Élre állt a Sarki Kocsma
A négyből már csak egy felsőházi hely kiadó Madocsán
Kialakult az alsó- és felsőház a madocsai teremtornán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!