Labdarúgás

2023.03.14. 19:24

Kádár Tamás részleges izomszakadást szenvedett a fehérváriak ellen

Részlegesen elszakadt a combhajlító-izma Kádár Tamásnak, a Paksi FC védőjének. Ezt mutatta ki a hétfő délután elvégzett képalkotó vizsgálat.

TEOL

Szerencsére nem olyan súlyos Kádár Tamás sérülése, így a védő hamarosan visszatérhet a pályára

Fotó: Koncz Marton

A 33 éves, korábbi 57-szeres válogatott futballista a Mol Fehérvár FC elleni összecsapás 16. percében kapott a lábához, s rögtön jelezte is a szakmai stábnak, hogy cserét kér. Akkor még nem lehetet tudni, hogy mekkora a baj, szerencsére nem nagy, ahogy azt a vizsgálatok is megerősítették. 

„Egy kis részleges szakadásom van a hajlítómban, ami sima lépésre ugyan nem fáj, de hosszabbra már érzem. Másfél-két hét a regenerációja, így nem kell sokat kihagynom” – mondta klubja honlapjának az atomvárosiak futballistája. 

A bajnoki találkozót Kádár nélkül is magabiztosan lehozta a Paksi FC, amely 2–1-re nyert, s sorozatban a harmadik sikerét jegyezte az OTP Bank Ligában. 

A tabella ötödik helyén álló atomvárosiak vasárnap 13.30 órától az utolsó helyen álló Vasas vendégei lesznek az Illovszky Rudolf Stadionban. Van miért visszavágni az angyalföldieknek, akik pár hete 3–2-re nyertek Pakson, kiejtve Szabó Jánosékat a Magyar Kupából. 

A Paksi FC–Mol Fehérvár bajnoki találkozóról itt olvashat, KATTINTSON IDE!

A Paksi FC–Vasas Magyar Kupa-összecsapásról írt anyagunkat pedig itt találja, KATTINTSON IDE!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!