Magyar labdarúgó-válogatott

2023.03.15. 10:57

Varga Barnabás: büszkén fogom viselni a mezt, az biztos

Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a Paksi FC támadóját dicsérte a sajtótájékoztatón.

TEOL

Jó véleménnyel van Marco Rossi Varga Barnabásról (balra)

Fotó: Árvai Károly

Mint arról beszámoltunk, az OTP Bank Liga góllövőlistáját vezető Varga Barnabás is meghívót kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól.. A Paksi FC csatára klubja honlapján elmondta, büszkén viseli majd magán a címerest mezt.

„Nagyon örülök a behívónak, és természetesen minden erőmmel azon leszek, hogy megháláljam a bizalmat. Bízom benne, hogy lesz alkalmam pályára lépni. Büszkén fogom viselni a mezt, az biztos” – fogalmazott a 25 tétmérkőzésen húsz találatnál járó Varga Barnabás.

A kerethirdetéskor a kapitány kitért a paksiak csatárára is.

„Újoncaink mind megfontolt döntések után kaptak behívót. Varga túl azokon a gólokon, amiket az idei bajnokságban lőtt, sok mérkőzés alkalmával azt is bizonyította, tudja értelmezni a játékot. Osztogatja a labdákat, átlátja a játékhelyzeteket és a társak helyzeteit. Több szempontból is érdekes lehet a számunkra” – nyilatkozta Marco Rossi.

A válogatott március 20-án találkozik Telkiben, három nappal később 19.30 órakor fogadja a Puskás Arénában Észtországot, 27-én 20.45 órától pedig Eb-selejtező mérkőzésen Bulgáriát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!