NB III-as foci

2023.04.23. 19:50

A hajrában esett góllal nyertek Cegléden a paksi fiatalok

Végig mezőnyfölényben játszott Paksi FC második csapata, amihez 2–1-es megérdemelt győzelem társult Cegléden az NB III Közép csoportjának hétvégi fordulójában.

B. S.

Nagy Richárdék három ponttal távoztak Ceglédről

Fotó: Molnár Gyula

Hatalmas labdabirtoklásban játszottak a paksi fiatalok, az ellenfél tíz mezőnyjátékossal állt vissza védekezni, várva a kontralehetőségeket. Ez az első félidőben nem adódott meg a hazaiaknak, akik kapusa a gólra törő Ribár Milánt elgázolta a tizenhatoson belül. Az atomvárosiak nem sokáig örülhettek a vezetőgóljuknak, mindössze két perccel később fejesgóllal egyenlített a Cegléd. A szünet után tovább folyt a vendégek mezőnyfölénye, akik ziccereket alakítottak ki, de a hazaiak két alkalommal kontrából veszélyeztettek. A mérkőzés hajrájában Nagy Máté nagyszerű beadására Zoltán Rafael érkezett, s fejesgólja eldöntötte a találkozót.

NB III, Közép csoport, a 33. fordulóban
Ceglédi VSE–Paksi FC II 1–2 (1–1)
Cegléd, v.: Fehérvári P. (Molnár A., Harsányi M.)
Cegléd: Haála – Schmidtka, Rjaskó, Kovács K. (Klemenc, 36.), Papp Gy. (Tóth R., 79.), Juhász A., Ungureán, Telinger, Annus, Markó, Ványi (Orlov, 79.). Edző: Schmidt Balázs
Paks II: Kovács F. – Gregor (Zoltán R., 83.), Ádám D., Osztermájer, Nagy M. – Görög, Pupp Z. (Győrfi M., a szünetben), Máté Cs. (Tóth K., 62.) – Nagy R. (Skripek, 76.), Ribár (Ulbert, 62.), Horváth K. Edző: Kindl István
Gólszerző: Annus (40.), illetve Ribár (38.), Zoltán R. (87.)
Kiállítva: Haála (34.), illetve Győrfi M. (95.)

Az atomvárosiak a hétközi fordulóban, szerdán 17 órakor a PTE-PEAC-ot fogadják.

A játéknap másik vármegyei érdekeltségű mérkőzésén a Szekszárdi UFC hazai pályán 4–0-ra kikapott a Hódmezővásárhelytől. A Majosi SE szabadnapos volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!