Fitnesz

2023.04.30. 17:31

Kenderesi Tamás és Béres Alexandra is megmozgatta az aparhanti sportnap résztvevőit

Közel 100 résztvevő csatlakozott az első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal szerveződött Mozdulj, Aparhant! elnevezésű sport- és egészségnaphoz.

Vizin Balázs

Számos mozgásforma közül választhattak az érdeklődők az április 29-én a helyi tornateremben zajlott ingyenes programon. Gymstick, trx, pound, gerinctréning, jóga – felsorolni is nehéz lenne, hogy a Profitnesz kiváló edzői mennyi sportággal ismertették meg a részvevőket. Hozzájuk csatlakozott kora délután Béres Alexandra fitneszedző, aki ugyancsak alaposan átmozgatta a helyi és a környező településekről érkezett vendégeket. 

Béres Alexandra is megmozgatta az aparhanti sportnap résztvevőit Fotó: beküldött kép.

A mozgásformák mellett hasznos életmód és egészségmegőrző tanácsokat is kaptak a résztvevők dr. Szijjártó Gábor háziorvos, a Bonyhádi Egészségfejlesztési Iroda, a Herbalife, valamint az Oriflame képviselőinek jóvoltából. A program zárásaként tartott tombolasorsoláshoz Aparhant büszkesége: Kenderesi Tamás olimpiai bronz-, valamint Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszó is csatlakozott. 

– Szívből örülök annak, hogy jól sikerült a program debütálása, régóta szerettem volna már létrehozni egy ilyen rendezvényt településünkön – összegezte Dávid Tímea. Aparhant polgármestere ho

zzátette, hálás mindazoknak, akik segítették a munkáját és azt, hogy létrejöhetett az első sport- és egészségnap. – A résztvevők száma is megerősítette bennem, hogy van létjogosultsága a közösségteremtő rendezvénynek, jövőre is folytatjuk a terveim szerint – vetítette előre Dávid Tímea.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában