Labdarúgó NB III

2023.04.04. 09:35

Kindl István: „Az egyszerű szituációkból is képesek voltunk fejetlenséget okozni”

Alaposan megszenvedett a győzelemért a Paksi FC második csapata a csoport leggyengébb gárdája, a Bánk DLA otthonában.

TEOL

Kindl István, a paksiak második számú csapatának vezetőedzője

Fotó: Molnár Gyula

Mint arról beszámoltunk, Gyurkits Gergő 93. percben szerzett góljával tudott nyerni a Paksi FC második számú együttese a Bánd Dalnoki Labdarúgó Akadémia vendégeként. A nehezen kivívott sikert az alábbiak szerint értékelte Kindl István, a paksiak vezetőedzője. 

„Küzdöttek a srácok, mindent megtettek, a hozzáállás rendben volt, viszont nagy ellenségei voltunk saját magunknak. Az egyszerű szituációkból is képesek voltunk fejetlenséget okozni. Sok egyéni hibával tarkítottuk a játékunk, de voltak extra teljesítmények is. Összességében egy nyögvenyelős mérkőzést vívtunk, a töretlen győzni akarás azonban meghozta az eredményét” – fogalmazott Kindl István.

„Megannyi balszerencsés mérkőzésünk volt már, most valamit visszakaptunk a hosszabbításban szerzett győztes találatunkkal. Lelkileg nagyon fontos három pontot szereztünk. Ádám Dominiknak, akit a huszadik percben agyrázkódás gyanújával kellett lecserélni, ezúton is jobbulást kívánunk”értékelte mérkőzésünket a zöldek vezetőedzője. 

A Paksi FC a 30. fordulóban, vasárnap 11 órától az Iváncsa KSE együttesét fogadja. 

Azt olvasta már, hogy Turi Zsolt mennyire kiakadt a szekszárdiak veresége után? 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!