NB III-as foci

2023.05.14. 13:48

Hajrában kapott góllal veszítette el a lila-fehérek elleni rangadóját a Majos

Pont nélkül távozott az Újpest FC II otthonából a Majosi SE, mely 1–0-ra kikapott az NB III Közép csoport 37. fordulójában.

TEOL

Kugli Ákosék elveszítették utolsó idegenbeli bajnokijukat

Fotó: Makovics Kornél

Korábbi ferencvárosi játékosként érkezett Újpestre a majosiakat irányító Kardos Ernő, aki már csak a presztízs szempontjából is győzni utazott a negyedik kerületiekhez. Jól is tartotta magát a bennmaradását már fordulókkal korábban bebiztosító világoszöldek, a hajrában azonban a csereként beállt Hajdu Hunor Balázs eldöntötte a három pont sorsát. A majosiak az utolsó fordulóban, jövő vasárnap a Ceglédet fogadják. 

NB III, Közép csoport, 37. forduló
Újpest FC II–Majosi SE 1–0 (0–0)
Budapest, v.: Holczbauer (Szkrajcsics, Sáfárik)
Újpest II: Hámori – Fehér Cs., Eckl, Burzi (Qasim, 84.), Tamási D. (Sarkadi, 84.), Geiger, Lukáts, Gyenes (Hajdu, 60.), Simon B. (Hajdi, 84.), Dékei (Horváth D., 84.), Tóth Á. Edző: Mundi Viktor
Majos: Vukman – Széles, Bányai (Czuczi, 74.), Budai I., Kugli – Kovács L. (Rituper, 60.), Keczeli, Nagy M., Petrovics (Lizák P., 74.) – Sajnovics, Pál M. (Pál A., 60.). Edző: Kardos Ernő
Gólszerző: Hajdu (83.)

A forduló másik vármegyei érintettségű mérkőzésen a Paksi FC második csapata hazai pályán 3–0-ra kikapott az MTK Budapest II-től. A Szekszárdi UFC szabadnapos volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!