NB III-as foci

2023.05.14. 13:34

Szakadó esőben és vereséggel zárta utolsó hazai bajnokiját a Paks második csapata

Elveszítette utolsó hazai bajnokiját a Paksi FC második csapata, miután az NB III Közép csoportjának 37. fordulójában 3–0-ra alulmaradt az MTK Budapest II-től.

TEOL

Pesti Zoltánék (zöldben) elveszítették utolsó hazai bajnokijukat

Fotó: Molnár Gyula

Szakadó esőben fogadta az MTK második csapatát a Paks többségében szintén fiatalokból álló gárdája. Az ideálisnak egyáltalán nem mondható időjárási körülmények közepette a fővárosiak szereztek vezetést fél óra játék után, amire az atomvárosiak számára a legrosszabbkor, a félidő zárásaként rárúgták a másodikat. A végeredményt a mérkőzés ráadásában állították be a kék-fehérek, a PFC vereségével pedig eldőlt, hogy a legjobb tízbe már nem juthat Kindl István együttese.

A paksiak második számú csapata jövő héten vasárnap a Ferencváros II otthonában zárják a szezont.

NB III, Közép csoport, 37. forduló
Paksi FC II–MTK Budapest II 0–3 (0–2)
Paks, v.: Horváth P. (Nagy M., Bán K.)
Paks II: Kovács F. – Gregor (Zoltán R., 59.), Ádám D. (Ulbert, 59.), Lorentz, Pupp Z. – Görög, Osztermájer, Tamás O. – Nagy R. (Skripek, 83.), Pesti Z. (Palóka, 78.), Horváth K. (Máté Cs., 83.). Edző: Kindl István
MTK II: Csenterics – Godwords (Kwadwo, 85.), Juhász B., Dóra D., Törőcsik (Merényi, 75.), Barkóczi (Kustudic, 85.), Guth (Anokye, 75.), Balogh B. (Juhász L., 55.), Szőke, Bene, Matviiv. Edző: Kanta József
Gólszerző: Törőcsik (33., 45., az első 11-esből), Juhász L. (92., 11-esből)

A forduló másik vármegyei érintettségű mérkőzésen a Majosi SE 1–0-ra kikapott az Újpest FC II vendégeként. A Szekszárdi UFC szabadnapos volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!