Teol.hu podcast

2023.05.09. 19:28

Studer Ágnes ígéri, egyszer még visszatér a KSC-hez

Már elpakolt a KSC öltözőjéből az elmúlt két hétben aktívan kikapcsolódó válogatott kosaras - a Teol podcast vendége Studer Ágnes.

Finta Viktor

Alaposan átgondolta döntését, számtalan dolgot mérlegre tett, mielőtt aláírt volna új, külföldi klubjához az Atomerőmű KSC Szekszárd eddigi irányítója, Studer Ágnes.

Studer Ágnessel beszélgetett Finta Viktor, a TEOL és a Tolnai Népújság főszerkesztője. Fotó: TEOL

A kék-fehérek saját nevelésű játékosa tíz NB I-es szezont maga mögött tudva, pályája csúcsához közeledve szeretné megmérettetni magát egy másik országban, egy a hazaihoz hasonlóan nívós bajnokságban, egy jó nevű csapatban, ahol minden bizonnyal alaposan meg kell majd küzdenie a pozíciójáért, a játékpercekért, aminek azonban bátran néz elébe. Mint ahogyan a június 15-én kezdődő szlovéniai Európa-bajnokságon is sokat vár magától, a magyar nemzeti együttestől. Anyukája és apukája ott is szurkol majd neki.

Studer Ágnes ugyanakkor nem búcsúzik végleg a KSC-től, azt ígérte, egyszer majd visszatér.

A Tolnai Népújság és a Teol.hu közönségszavazásán „Az év sportolója 2022 díjat” egyéni kategóriában kiérdemlő 24 éves válogatott irányító 351 tétmérkőzésen öltötte magára a KSC mezét, ezeken 2878 pontot (333 darab hárompontos) és 1226 gólpasszt jegyzett. A kosárlabdázó korábban azt nyilatkozta, hálás a klubnál eltöltött időért, azért, hogy profi játékost faragtak belőle. Erről bővebben itt olvashat!

Korábbi podcast beszélgetéseinket ide kattintva találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!