Teol.hu podcast

2023.06.02. 16:40

Harsival elemeztük a bajnok serdülő lány kosarasok teljesítményét

Titkon álmodoztak csak arról, hogy a rendkívül kiegyenlített mezőnyben sikerülhet érmet nyerni, de hogy az a bajnoki címmel együtt járó arany lesz, az biztosan csak néhányaknak fordult meg a fejében. Harsányi Mária edző szerint óriási teljesítmény ez a szekszárdi U14-es csapattól, s rendkívül büszke a tanítványaira.

Finta Viktor

Harsányi Mária edzővel Finta Viktor főszerkesztő beszélgetett

Forrás: TEOL

Újfent utánpótlás bajnoki címet szerzett az Atomerőmű KSC Szekszárd. A Hencsik Adrienn vezette U14-es serdülő csapat a miskolci Fireplace Nemzeti Leány Serdülő Bajnokság nyolcas döntőjének nyitónapján a soproniak ellen aratott 79–53-as sikerrel kezdett. Aztán még aznap este négy ponttal alulmaradtak a győriekkel szemben. Másnap viszont újjászülettek, és simán legyőzték a Csata "A" csapatát. A harmadik napon a BEAC Újbuda ellen egy végletekig kiélezett elődöntőt nyertek meg egy ponttal, s végül a házigazda DVTK Akadémiát múlták felül a döntő mérkőzésen. 

Harsányi Máriával, a kék-fehérek edzőjével elemeztük a bajnoki évadot, s az azt lezáró nyolcas döntőt. Harsi azt is elárulta, lesznek-e szerinte NB I-es játékosok majd ebből a generációból...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!