Asztalitenisz

2023.06.30. 12:04

Kizakisz Nikosz volt az NB I-es debreceni csapat legjobbja

Kizakisz Nikosz volt az NB I-es férfibajnokság Keleti csoportjában szereplő Debreceni Asztalitenisz Klub legjobbja a 2022/2023-as idényben.

Teol.hu

Kizakisz Nikosz (balról a második) nagyszerű teljesítményt tett le az asztalra

Fotó: Beküldött kép

A 15 éves szekszárdi fiatal eddigi legsikeresebb szezonját zárta, 52 mérkőzésből 43-at nyert, így 83 százalékos teljesítményével a hajdúsági csapat legjobbja lett. A három NB I-es bajnoki év alatt, amióta Nikosz a DAK-ban szerepel, két 3. hely és egy 4. helyezés volt a klub mérlege a nemzeti bajnokság második vonalában – utóbbit most érte el a gárda, amely 18 mérkőzéséből 11-et megnyert, egy döntetlen mellett hatszor maradt alul. Azt, hogy Nikosz mennyire fontos láncszeme a debreceni csapatnak, mi sem igazolja, mint a csapattársak eredménysora. Cservik Krisztián 45 mérkőzésből 31-et nyert így 69 százalékos lett, Balázs Bence 52 mérkőzésből 27-et megnyerve 52 százalékkal zárt, Bruckner Máté pedig 52 mérkőzéből 23-at nyert így 44 százalékos eredménnyel fejezte be a szezont. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!