Gálamérkőzés

2023.06.16. 11:18

Simontornyára érkezik szombaton a Dárdai Team

A német Hertha BSC vezetőedzője nevével fémjelzett gálacsapat szombaton 18 órakor a legutóbb a megyei II. osztályban szereplő Simontornya TC vendége lesz.

B. S.

Márton Gábor pacsizik le Szélesi Zoltánnal

Fotó: Kiss Albert

Második állomásához érkezett a korábbi magyar szövetségi kapitány, Dárdai Pál nevét viselő gálacsapat, mely szombaton a tavaly 100. születésnapját ünneplő Simontornya TC meghívásának tesz eleget. A várhatóan ezúttal is sztárokkal teletűzdelt együttes fellépése jó hírverés lehet és sokat profitálhat a megyei II. osztályban szereplő gárda, hogy életben tartsa a városban a labdarúgást.

A mögöttünk hagyott szezont ugyanis létszámproblémák miatt nem tudta befejezni Ambrus László csapata, ráadásul a hírek szerint a keret túlnyomó része felhagy az aktív játékkal, így ha nem sikerül új focistákat „toborozni”, akár meg is szűnhet a klub. Megkeresésünkre a csapat játékos-edző elmondta, 17 fős kerettel készülnek a gálamérkőzésre, az állomány nagy részét a bajnokságban pályára lépők, így például Koncz János, Kapinya Róbert és Szűcs István alkotja majd.

A Dárdai Team, sorában többek között Bódog Tamással, Fehér Csabával, Lisztes Krisztiánnal, Szélesi Zoltánnal, Juhász Rolanddal, Márton Gáborral és Czvitkovics Péterrel, múlt héten Tevelen nyert 3–2-re

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!