Labdarúgás

2023.07.07. 20:11

Budzsáklia Benett védheti a majosiak kapuját az NB III-as bajnokságban

Kozármislenyből igazolt kapust a Majosi SE, amely most a közösségi oldalon jelentette be hivatalosan Budzsáklia Benett érkezését.

Rónai Gábor

Budzsáklia Benett személyében 19 éves kapus csatlakozott a Majosi SE keretéhez. A fiatal hálóőr a HR-Rent Kozármisleny csapatától érkezett, az előző szezonban leginkább az U-19-es bajnokságban számítottak rá, de egy alkalommal az NB II-es gárda összeállítása is az ő nevével kezdődött. Budzsáklia a PMFC, a Honvéd, az MTK és az Illés Akadémia utánpótlásában pallérozódott, most Majoson nyílik lehetősége megmutatnia magát a felnőtt futballban. 

„Nagyon örülök hogy Majosra tudtam igazolni, a csapat magját nagyjából ismerem, úgy érzem sikerült beilleszkednem a közösségbe. A célom az, hogy minél többet a pályán lehessek, és minél több meccset lehozzak kapott gól nélkül, meg persze a csapat mindig a lehető legjobb formában legyen. Bizakodó vagyok az előttünk álló szezon tekintetében, csapatként bármit el tudunk érni a bajnokságban!” – mondta új klubjának. 

Mint írják, Vukman Donát és Genzler Gellért távozásával mindenképp szükség volt új kapusra, Budzsáklia mellett Bonnyai Márk állhat a gólvonalon, akit szintén bemutatnak majd a közösségi oldalon. 

A majosiak eddig egy felkészülési mérkőzést játszottak, szerdán éppen a Kozármislenytől kaptak ki, most szombaton pedig Bonyhád-Börzsönyben a Szekszárdi UFC-vel mérik össze felkészültségüket. Mint azt megírtuk, a 2023/2024-es NB III-as bajnoki szezont a Paksi FC második csapata elleni hazai mérkőzésével indítja a majosi egylet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!