Labdarúgás

2023.07.13. 16:47

Lizák Péter csak a szomszédig megy, mostantól Bonyhádon lőheti a gólokat

Lizák Péter a Bonyhád Völgység LC-ben játszik a 2023/2024-es bajnokságban – adta hírül a közösségi oldalon az AutóCity megyei I. osztályban játszó klub.

Teol.hu

Lizák Péter a majosiak zöld-fehér mezét a bonyhádiak piros-fehér szerelésére cseréli

Fotó: Mártonfai Dénes

Lizák a mögöttünk hagyott  kilenc szezonban a Majosi Sportegyesület játékosa volt, előtte megfordult az Őcsény SK, a Szekszárdi UFC, valamint két osztrák klub színeiben. A felsorolt állomáspontok mellett a 2008/2009-es kiírás tavaszi szakaszában már megfordult Bonyhádon is, s játszott az akkoriban még az NB III-as bajnokság Dráva csoportjában szereplő klubban. 

Lizák hosszú karrierje során a megyei első osztályban és az NB III-ban összesen 282 összecsapáson lépett pályára, s ezeken a mérkőzéseken 148 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját. A 36 éves futballista a pálya szélein, irányítóként és csatárként egyaránt bevethető, így Sárai György vezetőedző variációs lehetőségei még tovább gyarapodtak.

A Bonyhád VLC az előző idényben ezüstérmesként zárta a megyei élvonalbeli bajnokságot az NB III-ba feljutó FC Dunaföldvár mögött. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!