Labdarúgás

2023.07.20. 08:22

Tehetséges belső védőt igazolt a Paksi FC-től a Bonyhád VLC

Ifjabb Osztermájer Gábor a 2023/2024-es idényben a Bonyhád VLC-ben futballozik majd.

Teol.hu

Osztermájer Gábor 29 NB III-as mérkőzéssel a lábában érkezik

Fotó: Bonyhád VLC

A 19 éves futballista Paksról teszi át székhelyét Bonyhádra, ahol az NB III-as csapat meghatározó játékosa volt a mögöttünk álló két szezonban. Édesapja, Osztermájer Gábor a kétezres évek elején szintén futballozott az akkoriban NB II-es völgységi együttesben, amely akkor Bonyhád Agraco FC néven szerepelt,s olyan játékosok alkották a keretet, mint Bogyay Zoltán, Budovinszky Krisztián, Tálas Zoltán, Gergely Csaba, Magócs Róbert, vagy Molnár László. 

A kis „Oszi” a védelem tengelyében mozog otthonosan, viszont védekező középpályásként is számíthat rá Sárai György vezetőedző. Ifjabb Osztermájer 2009-től íródó pályafutása során végig Pakson futballozott, a korosztályos csapatokat végigjárva 2021. november 7-én lépett pályára első felnőtt mérkőzésén. A harmadosztályban 27 alkalommal szerepelt a PFC-ben, ezen összecsapások során egy alkalommal bizonyult eredményesnek, mutatja be az ifjút a Bonyhád VLC a közösségi oldalon. 

A Bonyhád VLC ezüstérmet szerzett a 2022/2023-as AutóCity megyei I. osztályú bajnokságban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!