Kosárlabda

2023.08.30. 12:34

Nemzetközi edzőmeccseket játszik az Atomerőmű SE

Csehországban és Szlovákiában vív felkészülési mérkőzést az Atomerőmű NB I-es férfi kosárcsapata.

Rónai Gábor

Fotó: Molnár Gyula

A Basket Brno és az Inter Bratislava lesz a 2023/2024-es bajnoki szezon rajtára készülő Atomerőmű SE ellenfele a héten. Csirke Ferenc alakulata előbb csütörtökön 18 órától Brnóban lép pályára, majd pénteken 17 órától Pozsonyban az Inter Bratislavával találkozik. 

Időközben véglegessé vált a Morgen Ferdinánd Emléktorna programja. A szeptember 9. és 10. közötti paksi felkészülési torna – amelyet a Gesztenyés úti sportcsarnok felújítása miatt ezúttal az ESZI Sportcsarnokban tartanak majd – szombati elődöntőjében 15.30 órától a Kometa Kaposvári KK a Basket Brnóval, 18 órától pedig az Atomerőmű SE az MVM-OSE Lions csapatával mérkőzik. Vasárnap a két vesztes 15.30 órától a bronzéremért, a két győztes 18 órától az aranyéremért csap össze. Ez lesz immáron a 11. emléktorna – hihetetlen, hogy már ilyen régen elhunyt a tehetséges paksi kosárlabdázó. 

A paksiak eddig egy felkészülési mérkőzésen vannak túl, de ez nem sikerült valami fényesre, a Budapest Honvédtól 62–39-re kapott ki az Atom. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!