Edzői értékelés

2023.09.28. 08:15

„A Fradi-meccsig lehet, egy kicsit többet gondoltunk a támadójátékunkról” – Bognár

A Paksi FC vezetőedzője szerint a címvédő ellen elszenvedett 6–1-es vereség is kellett ahhoz csapatának, hogy zsinórban harmadik bajnokiját nyerje meg kapott gól nélkül.

Teol.hu

Bognár György szerint csapata újra egységes volt

Fotó: Molnár Gyula

A debreceniek 2–0-s legyőzésével sorozatban harmadik bajnokiját hozta le kapott gól nélkül a Paks, miközben ezeken hat gólt szerzett és kilenc pontot gyűjtött. Bognár György a találkozót követő sajtótájékoztatón elmondta, a Ferencvárostól elszenvedett 6–1-es vereség „fújt ébresztőt” játékosainak, hiszen az azóta eltelt hét félidőben érintetlen maradt a kapujuk.

„Nem volt egy könnyű meccs, sokat kezdeményezett a Debrecen és a találkozó bizonyos periódusaiban jobban is játszottak a mezőnyben, mint mi. Lehetőségeket alakítottak ki, de helyzeteket nem nagyon. Úgy gondolom, a Fradi-meccs félidejében ébredtünk fel, addig lehet, egy kicsit többet gondoltunk a támadójátékunkról. Mostanra egy kicsit masszívabbra vettük a csapatjátékot, ami működik. Megérdemeltük a győzelmet, újra egységesek voltunk, küzdöttünk, és a srácok a taktikában is mindent végrehajtottak. Időnként visszaálltunk, megpróbáltunk egy kicsit levegőhöz jutni, aztán újra letámadni. Újra erős volt a középpályánk és a védelmünk” – értékelte együttese szezonbeli negyedik sikerét a trénere.

Az atomvárosiak, akik három hazai mérkőzésükön kilenc ponttal és 7–0-s gólaránnyal állnak, szombaton 14.30 órakor a tizedik helyezett Mezőkövesdet fogadják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!