Légiós élet

2023.09.24. 15:00

Fejjel adott gólpasszt Ádám Martin, fontos meccset nyert meg az Ulszan – videó

A címvédő és listavezető Ulszan Hyundai a magyar válogatott Ádám Martin gólpasszának is köszönhetően 3–2-re legyőzte idegenben a Szuvon együttesét a dél-koreai bajnokság alapszakaszának 31. fordulójában.

Ádám Martin hetedik gólpasszát jegyezte az idényben

Forrás: Ulsan Hyundai

A 28 éves csatár kezdőként lépett pályára az Ulszanban és a 25. percben adta a gólpasszt, amellyel a címvédő a szünetben 1–0-ra vezetett. A folytatásban hamarosan kétgólossá vált a vendégek előnye, de a tizedik helyen álló hazai együttes előbb szépített, majd egyenlített annak ellenére, hogy a 36. perctől emberhátrányban játszott. Ádám Martint a 71. percben lecserélték, a helyére beálló csapattársa pedig a 81. percben eredményes volt, így az Ulszan megnyerte a fordulatos összecsapást.

A listavezetőnek még két mérkőzése van hátra a bajnoki alapszakaszból, szeptember 30-án a második Pohanghoz látogat (előnye kilenc pont az egy meccsel kevesebbet játszó riválisával szemben), október 8-án pedig a hatodik Incshon együttesét fogadja. A tizenkét csapatos bajnokság első hat helyezettje folytatja a felsőházban.

A két találkozó között, október 3-án a japán Kawasaki vendégei lesznek Ádám Martinék az ázsiai Bajnokok Ligája csoportkörében, ahol a magyar válogatott csatára mesterhármassal indította karrierjét.

A Paksi FC korábbi támadója az idei szezonban 28 tétmérkőzésen 10 gólnál és 7 előkészítésnél jár, s mint azt korábban elárulta, egyszer szívesen visszatérne az atomvárosiakhoz.

Ádám Martin gólpassza a 14. perctől (kattintson a „Megtekintés a YouToube-on”-ra)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!