Kosárlabda

2023.09.11. 16:34

Kovács Ákos: „Ez már sokkal jobb teljesítmény volt!”

Kovács Ákos, az Atomerőmű SE kapitánya szerint a Morgen Ferdinánd-emléktornán mutatott játékuk biztató lehet a jövőre nézve.

Rónai Gábor

Kovács Ákos (a labdával) szerint jót tett az önbizalmuknak ez a két siker

Fotó: Molnár Gyula

„Az előző edzőmeccseinkhez képest ez már sokkal jobb teljesítmény volt! – tekintett vissza az ASE győzelmét hozó tornára a paksiak irányítója. – Még látszik, hogy a szezon elején vagyunk, de az önbizalmunknak kétség kívül jót tett, hogy mind a két mérkőzésünket meg tudtuk nyerni. Az összeszokottságunkon még javítani kell, voltak olyan időszakai a találkozóknak, amikor érződött a játékunkon a tanácstalanság, de még van időnk bőven a bajnoki szezon kezdetéig. A taktikai részt a védekezést és a támadójátékot illetően is össze kell rakni, de szemmel látható a fejlődés. Még mindig csonka csapatal vagyunk, hiszen a világbajnokságot megjárt Duda Sanadze és Eilingsfeld János sem csatlakozott még hozzánk, velünk mindenképpen erősebbek leszünk, sokat hozzá fognak tenni a játékunkhoz. A mostani hétvége után már sokkal bizakodóbb vagyok” – tette hozzá Kovács.

A paksiak a szombati elődöntőben 85–65-re nyertek az Oroszlány ellen, a fináléban pedig hosszabbítás után, 97–92-re győzték le a kaposváriakat. Az Atom a negyedik elsőségét ünnepelhette a Morgen-emléktornán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!