NB III-as foci

2023.10.01. 17:10

A megbízott edző vereséggel kezdett a majosi kispadon

Gyánó Szabolcs irányításával a Bonyhád-Majos 1–0-s vereséget szenvedett a Kaposvári Rákóczi FC otthonában az NB III Dél-Nyugati csoport hétvégi fordulójában.

Teol.hu

Egyelőre Gyánó Szabolccsal sem lábalt ki a gödörből a bonyhád-majosi gárda

Fotó: Laufer László

A kispadról péntek este felálló Kardos Ernőt megbízott edzőként addigi segítője, Gyánó Szabolcs váltotta a völgységi kispadon, másfél nap alatt azonban csodát nem lehetett várni a játékos pályafutása során többek között a Vasasban, Zalaegerszegen és Pécsett, valamint a portugál Coimbránál és Beira-Marnál is megfordult egykori csatártól.

A majosiak küzdöttek, hajtottak, minden tőlük telhetőt megtettek ebben a nehéz helyzetben, de pontban ez nem mutatkozott meg. A somogyiak a 66. percben szöglet után szereztek vezetést, ami végül győzelmet ért számukra.

A völgységiek sorozatban ötödik tétmérkőzésüket veszítették el (négyet a bajnokságban, egyet a kupában), így maradtak a tabella 13. helyén. Feljebb lépni október 8-án az érdiek elleni hazai bajnokin lehet.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 9. forduló
Kaposvári Rákóczi FC–Bonyhád-Majos 1–0 (0–0)
Kaposvár, v.: Szalai L. (Mohos, Keszthelyi)
Kaposvár: Horváth F. – A. Mazzonetto (Babinszky, 67.), Heil, Hampuk (N. Mazzonetto, 67.), Bíró D. (Pintér M., 80.), Szederkényi, Ekker, Horváth B., Pusztai, Harsányi, Gál M. Vezetőedző: Horváth Rudolf
Bonyhád-Majos: Bonnyai –  Rituper (Preininger, 75.), Tamás Sz., Vető, Széles – Pál A., Nagy N. (Mácsik D., 79.) –Vukk (Mácsik M., 85.), Kovács L. (Keczeli, 85.), Keresztes (Lőrinc D., 85.) – Sajnovics
Gólszerző: Harsányi (66.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!