Vármegyei Kvalifikáció

2023.10.13. 20:24

Győzelemmel tértek vissza Bonyhádra a bátaszékiek

A Tolna Vármegyei I-II. osztályú Kvalifikáció első fordulójából elhalasztott mérkőzésén, pénteken a Bátaszék SE 8–1-re legyőzte a Bonyhád-Börzsöny együttesét Bonyhádon.

Teol.hu

Buzás Attila együttese rövid időn belül másodszor tért vissza Bonyhádra, a hétvégi fordulóban ugyanis a BVLC-vel meccselt és szenvedett 4–1-es vereséget a listavezetőtől. Ezúttal a Bonyhád-Börzsöny volt az ellenfél, aki ellen az első félidő után kérdés sem volt, hogy három ponttal távozik a Bátaszék a völgységi fővárosból. Ifjabb Buzás Attila tíz perc alatt három gólt szerzett, ennek is köszönhetően 5–1-gyel mentek pihenőre. A második játékrészben a kiváló szezont futó Tóth Tamás és az első felnőtt bajnokiján pályára lépő 17 éves Birtalan Dániel is betalált, a bátaszékiek pedig végül 8–1-re diadalmaskodtak.

A bátaszékiek felléptek a tabella második helyére, míg a Bonyhád-Börzsöny maradt a tizenharmadik pozícióban. Hétvégén csak utóbbi együttes lép pályára, Töttős László gárdája vasárnap 15 órakor a mórágyiak fogadja immáron Bonyhád-Börzsönyben.

Tolna Vármegyei I-II. o. Kvalifikáció, az 1. fordulóból
Bonyhád-Börzsöny SE–Bátaszék SE 1–8 (1–5)
Bonyhád, v.: Szappanyos (Kapéter J., Prantner M.)
Bonyhád-Börzsöny: Gungl – Fenyvesi, Szedlacskó, Guzorán L., Krájer (Gáspár B., 62.) – Bajkai, Csobot P. (Illés G., 62.), Eckert (Takács A., 57.), Bece T. (Nagy P., a szünetben) – Buzás T., Kósa (Laczkó Zs., 50.). Edző: Töttős László
Bátaszék: Tóth F. (Sági B., 58.) – Heberling, Borsi, Héhn F., Sümegi B. – Tóth B. (Székely Z., 67.), ifj. Buzás A., Csipak (Birtalan D., 75.), Komiáti (Gáll, 72.), Horváth M. (Nagy Zs., 58.) – Tóth T. Edző: Buzás Attila
Gólszerző: Kósa (45.), illetve ifj. Buzás A. (21., 27., 31. a harmadik 11-esből), Heberling (35., 48.), Szedlacskó (43., öngól), Tóth T. (51.), Birtalan D. (78.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!